top of page

UTHYRNING

Cykeln, det perfekta redskapet för att upptäcka Dalsland! Alla våra hyrcyklar är byggda för att fungera bra på blandat underlag och inte minst på Dalslands fina grusvägar. Samtliga cyklar har hydrauliska bromsar av hög kvalitet och högklassiga växelgrupper.


Hjälm och pedaler ingår alltid i hyran men du tar såklart med dina egna om du hellre använder dem. Vill du ha utkörning av cyklarna så går det också att välja som tilläggsbeställning när du bokar.  

Bramley_black.jpg

GRAVELCYKEL ALUMINIUM

Pris från 495 kr

Vi erbjuder utmärkta MB31 Bramley som är välutrustad och enkel att använda. Alu-ram med utmärkta egenskaper och driftsäker Shimano GRX växelgrupp, hydrauliska bromsar och en bra utväxling. 40 mm breda Pirellidäck erbjuder en bra balans mellan fart och komfort som passar på många underlag.  Just nu har vi cyklar i storleken S, M, L och XL.

278760708_524595835741665_1016819530486998455_n_edited.jpg

HYBRIDCYKEL RAKT STYRE

Pris från 395 kr

För dig som inte är van vid bockstyre så har vi cyklar med platt styre och många växlar som gör det lätt att cykla i alla lägen. Hög kvalitet på cyklar och komponenter och mycket lätta att använda. Vi har cyklar i storlekarna XS, S, och M/L.

AL5låg.jpg

EL-CYKEL AV TOPPKVALITÉ

Pris från 595 kr

Vi är jätteglada att kunna erbjuda Canyons Precede ON till våra kunder. En el-cykel i toppklass med rätt spec. Luftiga mjuka däck, stor skillnad mellan tunga och lätta växlar, hög batterikapacitet och medföljande väska att packa i. Perfekt för att göra cykling och natur tillgänglig för alla och underbar att cykla på vägar och grus med. Passar dessutom perfekt för att dra Thule-kärran och få med de små barnen på äventyr i Dalsland. Finns i olika storlekar.

Thule chariot.jpg

THULE COASTER XT

Från 200 SEK

Nu kan du ta med de små barnen på äventyr i Dalsland! Häng på en cykelkärra och upptäck nya ställen tillsammans. Kärran blir lätt en barnvagn när ni inte cyklar. Perfekt att kombinera med en el-cykel om man är orolig för att det är tungt.

cykel nordic.png

CYKLAR HOS NORDIC REFUGE B&B

Från 295 SEK

Hos vår partner Nordic Refuge B&B i Fröskog står cyklar för uthyrning som passar utmärkt för cykelturer till Not Quite, en picknic eller varför inte en badtur till någon av de närbelägna sjöarna. Kombinera bra boende med en aktiv semester tillsammans. Finns inte rätt cykel där så kan man även få våra andra cyklar levererade dit.

Allebike gravel med packväskor.jpg

CYKELVÄSKOR

Väskor bokas som tillbehör till hyrcyklar i vårt bokningssystem - du behöver då inte skicka förfrågan. Vill du bara boka väskor men ingen cykel så ber vi dig kontakta oss via mejl med dina önskemål.

Vi har väskor för ett komplett bickepackingäventyr. Sadelväska, ramväska, väska till styret och mer. Vi har dock inte tält, sovsäckar, luftmadrasser, kök etc. Bild visar två av sorterna vi har.

cyklar vid en solig sjö_edited_edited_edited.jpg

SKRÄDDARSYTT

Offert efter förfrågan via e-post

Kanske är ni en grupp som vill cykla tillsammans? Det kan vara ett företagsevent, ett kompisgäng, en svensexa eller kanske träning inför ett lopp. Hör av er med önskemål så ska vi försöka få ihop en bra lösning. Kanske vill ni t ex kombinera er cykeltur med annan aktivitet eller upplevelse.

Vi tar fram planerad rutt efter förmåga och önskemål, cykelhyra, hjälm och transport av cyklar till och från startplats. Ev behov av tilläggstjänster som väskor el liknande kan läggas till vid förfrågan. Även kombination med andra aktiviteter eller entreprenörer kan lösas.

bottom of page