top of page

UTHYRNING / TJÄNSTER

Cykeln, det perfekta redskapet för att upptäcka Dalsland! Alla våra hyrcyklar är byggda för att fungera bra på blandat underlag och inte minst på Dalslands fina grusvägar. Samtliga cyklar har hydrauliska bromsar av hög kvalitet och högklassiga växelgrupper.


Hjälm och pedaler ingår alltid i hyran men du tar såklart med dina egna om du hellre använder dem. Vill du ha utkörning av cyklarna så går det också att välja som tilläggsbeställning när du bokar.  

Allebike Rocket gravelcykel.jpg

EXKLUSIV GRAVELCYKEL

Pris från 545 kr

Som första företag i Sverige har vi fått förmånen att erbjuda Allebikes nya gravel ROCKET. Ett riktigt häftig upplevelse med kolfiberram, 40 mm breda Pirellidäck och elväxlar. Just nu har vi cyklar i storleken L.


Drivlina är Sram Rival E-tap 44T fram och SRAM GX Eagle AXS 10-52 bak. 

Bramley_black.jpg

GRAVELCYKEL

Pris från 395 kr

Vi erbjuder utmärkta MB31 Bramley som är välutrustad och enkel att använda. Alu-ram med utmärkta egenskaper och driftsäker Shimano GRX växelgrupp, hydrauliska bromsar och en bra utväxling. 40 mm breda Pirellidäck erbjuder en bra balans mellan fart och komfort som passar på många underlag.  Just nu har vi cyklar i storleken S, M och XL.

278760708_524595835741665_1016819530486998455_n_edited.jpg

GRAVELCYKEL MED RAKT STYRE

Pris från 295 kr

För dig som inte är van vid bockstyre så har vi cyklar med platt styre och många växlar som gör det lätt att cykla i alla lägen. Hög kvalitet på cyklar och komponenter och mycket lätta att använda. Vi har cyklar i storlekarna XS, S, och M/L.

Allebike gravel med packväskor.jpg

CYKELVÄSKOR

Väskor bokas som tillbehör till hyrcyklar. Vill du bara boka väskor men ingen cykel så ber vi dig kontakta oss via mejl med dina önskemål.

Vi har väskor för ett komplett bickepackingäventyr. Sadelväska, ramväska, väska till styret och mer. Vi har dock inte tält, sovsäckar, luftmadrasser, kök etc. Bild visar två av sorterna vi har.

IMG_20220606_234019_511.jpg

LOKAL GUIDE

2 800 SEK för halvdag
5 250 SEK för heldag


Vi ber er ta kontakt via e-post för att boka in er lokala guide.

Genom att anlita en lokal guide lovar vi att din upplevelse av cykelresan blir både roligare och bättre. Vi ger guidning på MTB, landsväg och gravel mellan 4 och 8 timmar per dag. Oftast med stopp för fika! Hör av er så ska vi lägga in er i vårt schema och ge er ett minne för livet!


Kontakta oss för förslag om inte bokningssystemet täcker ert behov eller idé.

cyklar vid en solig sjö_edited_edited_edited.jpg

SKRÄDDARSYTT

Offert efter förfrågan via e-post

Kanske är ni en grupp som vill cykla tillsammans? Det kan vara ett företagsevent, ett kompisgäng, en svensexa eller kanske träning inför ett lopp. Hör av er med önskemål så ska vi försöka få ihop en bra lösning. Kanske vill ni t ex kombinera er cykeltur med annan aktivitet eller upplevelse.

Vi tar fram planerad rutt efter förmåga och önskemål, cykelhyra, hjälm och transport av cyklar till och från startplats. Ev behov av tilläggstjänster som väskor el liknande kan läggas till vid förfrågan. Även kombination med andra aktiviteter eller entreprenörer kan lösas.

Uthyrning: Uthyrning
bottom of page