top of page

CYKELPAKET MED BOENDE

CYKELHELG I DALSLAND

3-5 juni

3 dagar  1095 kr 

Välkomna till en helg fylld med cykling i Dalsland! Här finns aktiviteter för stora och små, perfekt för barnfammiljer men även de vuxna som vill bli guidade på egen hand får chansen. Början på juni är kanske den bästa tiden på hela året för cykling. Vi erbjuder 3 dagars cykling och cykla de guidade turer du vill. Det blir mtb, gravel och landsvägscykling i varierande former.

20220807_190833 (1).jpg

THE LAKE DISTRICT - A GRAVEL EXPERIENCE

Fredag till söndag
16-18 juni
18-20 augusti

22-24 september

Upplev gravel när den är som bäst - mil efter mil av grusvägar och ofta helt utan trafik! Genom täta skogar, längs ängar och fält, förbi idylliska små gårdar och strandnära cykling runt vackra sjöar.

Med er lokala guide tas upplevelsen till nästa nivå och det är bara att hänga på och njuta av Dalslands fantastiska grusvägsnät!

IMG_20220629_165822.jpg

MIDWEEK GRAVEL EXPLORING

Tisdag till torsdag i herrgårdsmiljö 
4-6 Juli

18-20 Juli

8-10 Aug

Tillsammans med en lokal guide upptäcker ni delar av Dalsland ni aldrig tidigare sett. Ta ett svalkande dopp i det rena vattnet och låt resan få ta tid.  Aktiviteter under tre dagar för den som är nyfiken på gravel och vill uppleva något nytt på sadeln. Vi anpassar rutterna till gruppens kompetens och upplevelsen står i fokus som vanligt. 

  • 3 dagars personlig guide till dolda smultronställen.

  • 2 övernattningar inkl frukost och middag på fantastiska Baldersnäs Herrgård.

  • Modern och bra gravelcykel.

IMG_20220518_183630.jpg

GUIDADE TURER

Under sommaren kan du anmäla dig till en guidad tur på Dalslands vackra vägar. Vi byter ofta ort för att få med olika delar av Dalsland.

Kom och häng med oss på något av det bästa Dalsland har att erbjuda till gravelcyklisten. Härliga vägar, vacker utsikt och trevligt sällskap. Ta med din egen cykel eller så kan du med fördel hyra av oss, alla våra cyklar passar dessa event! Läs på varje event vilken cykel som rekommenderas.

20220729_151220.jpg

FÖRETAGSEVENT

Halvdag 895 kr/pers exkl moms

Heldag 1 390 kr/per exkl moms 

Sommaravslutning inför semestern eller kickoff inför hösten? Eller behöver ni bara hitta på nåt kul tillsammans utanför arbetstid? 

  • Cykelhyra inkl hjälm

  • Fika och lunch (+ em fika heldag)

  • Uppdrag och aktiviteter enl ök


Ta tidig kontakt för att säkerställa tillgång på cyklar och guide samt aktivitetsledare. Priset avser minimum 8 personer, tillägg kan göras för fika och lunch. 

20220801_143615.jpg

SKRÄDDARSYTT

Enligt offert

Med cykeln som bas kan vi erbjuda en bred variant av aktiviteter och upplevelser. Vi kan också kombinera cykling med andra aktiviteter som du hittar i Dalsland. Kanske är ni ett kompisgäng som vill hitta på något unikt eller ett företag som vill blanda grupputveckling med att uppleva naturen. Tveka inte att ta kontakt, vi är öppna för alla möjliga bra eller mindre bra idéer. Tillsammans hittar vi nåt som ger er ett minne för livet. 

IMG_20220613_151157.jpg

CYKEL I VÄSTSVERIGE

Västsverige har mycket att erbjuda dig som cyklist!

Här finns fler alternativ och tips på cykelpaket, cykelleder och upplevelser från sadeln i Västsverige! Foto: Mats Lind

MTB_Lassalyckan13- Photo Cred Mats Lind.jpg

THE GREEN LEAF GRAVEL CHALLENGE

Inställt p g a få deltagare

..

Dalsland_Gravel_Cycling_16- Photo Cred Farawayista.jpg
Cykelpaket med boende: Tjänster
bottom of page