top of page

CYKELPAKET MED BOENDE

CYKLA GRAVEL I SJÖDISTRIKTET

Weekend på charmigt och hållbart B&B och upplev gravel när den är som bäst - mil efter mil av grusvägar och ofta helt utan trafik! Genom täta skogar, längs ängar och fält, förbi idylliska små gårdar och strandnära cykling runt vackra sjöar.

Med er lokala guide tas upplevelsen till nästa nivå och samtidigt får ni njuta av lokal mat och klassisk fika!

20230625_213114.jpg

UPPÄCKARTUR MITT I VECKAN

Tisdag till torsdag på fantastiska Baldersnäs Herrgård och med vår lokala guide upptäcker ni delar av Dalsland ni aldrig tidigare sett. Ta ett svalkande dopp i det rena vattnet och låt resan få ta tid.  Aktiviteter under tre dagar för den som är nyfiken på gravel och vill uppleva något nytt på sadeln. Vi anpassar rutterna till gruppens kompetens och det passar utmärkt att hyra elcykel för denna resa om du inte är en van cyklist. Foto: Amplify Photo / Västsverige

Photo Cred Amplifyphoto.jpg

GUIDADE TURER

Kom och häng med oss på något av det bästa Dalsland har att erbjuda till gravelcyklisten. Härliga vägar, vacker utsikt och trevligt sällskap. Ta med din egen cykel eller så kan du med fördel hyra av oss, alla våra cyklar passar dessa event! Läs på varje event vilken cykel som rekommenderas.

20230728_182049.jpg

FÖRETAGSEVENT

Sommaravslutning inför semestern eller kickoff inför hösten? Eller behöver ni bara hitta på nåt kul tillsammans utanför arbetstid? 

  • Cykelhyra inkl hjälm

  • Fika och lunch (+ em fika heldag)

  • Uppdrag och aktiviteter enl ök


Ta tidig kontakt för att säkerställa tillgång på cyklar och guide samt aktivitetsledare. Priset avser minimum 8 personer, tillägg kan göras för fika och lunch. 

20220801_143615.jpg

SKRÄDDARSYTT

Med cykeln som bas kan vi erbjuda en bred variant av aktiviteter och upplevelser. Vi kan också kombinera cykling med andra aktiviteter som du hittar i Dalsland. Kanske är ni ett kompisgäng som vill hitta på något unikt eller ett företag som vill blanda grupputveckling med att uppleva naturen. Tveka inte att ta kontakt, vi är öppna för alla möjliga bra eller mindre bra idéer. Tillsammans hittar vi nåt som ger er ett minne för livet. Foto: Jonas Ingman / Västsverige 

DalslandExperience_167- Photo Cred Jonas Ingman.jpg

CYKEL I VÄSTSVERIGE

Här finns fler alternativ och tips på cykelpaket, cykelleder och upplevelser från sadeln i Västsverige! Foto: Daniel Breece / Västsverige

Fengefors_Dalsland Gravel-17 liten - Photo Cred Daniel Breece.jpg

GRAVELGÄNGET

Är ni ett gäng som vill ha ett gemensamt graveläventyr? Då har vi ett perfekt upplägg för er! Bo helt själva på ett litet mysigt B&B nära till suverän cykling samtidigt som restauranger och affärer bara är ett stenkast bort. Eget garage för att låsa in cyklar och laddare till elbil finns. I priset ingår guide en heldag samt ruttförslag övriga dagar. Fler guidade dagar kan köpas till vid önskemål.

Dalsland_Gravel_Cycling_16- Photo Cred Farawayista.jpg
bottom of page