top of page
Dalsland Gravel- Photo Cred Daniel Breece - mindre.jpg

CYKLA GRAVEL I SJÖDISTRIKTET

Augusti 16-18
Augusti 30 - Sept 1

3 775 SEK

Dalsland - Sveriges bästa destination för gravel bjuder på ofattbart mycket bra cykling för dig som gillar att cykla på grus. Häng med vår lokala guide under en weekend av makalös cykling på lantliga vägar i ett fantastiskt landskap. I norra Dalsland får du uppleva kulturlandskap, cykla längs sjöar och genom djupa skogar, rullande kullar, genom vackra torp och andas frisk luft. Du bor på det omåttligt populära Nordic Refuge B&B där du får uppleva lugn och ro i en miljö fylld av skandinavisk design och smakfullhet. Service, frukost och värdskap i toppklass och allt i en hållbar förpackning. 

Första kvällen bjuds det på vedungsbakad pizza med lokala ingredienser från det charmiga bageriet i Fengersfors. Under helgen får du uppleva sevärdheter, lokal fika i toppklass och autentiska möten längs vägen genom det vilda Dalsland. Vi är övertygade om att du får nya minnen att ta med sig vidare i livet.


Leenden, lungor fyllda av frisk luft och ben som bränner lite av branta backar är andra saker vi är säkra på att du får uppleva. Är vädret varmt stoppar vi vid lämplig sjö för att doppa fötterna eller varför inte hela kroppen. Vila på torrt gräs under en värmande sol och lyssna på ljudet av vinden i trädkronorna. Här får själen ny kraft. 

På fredag deltar ni i klassiska Friday Pizza ride där vi cyklar 2 timmar i lugnt tempo. På lördag är vi ute mer eller mindre hela dagen och upplever landskapet tillsammans. Söndag får ni förslag på tur men kan själva bestämma rutt - ni kör på egen hand.

I priset ingår:
- 2 nätter, plats i dubbelrum med frukost och linnen. 

- 2 turer med lokal guide + ett förslag för 3:e dagen.

- Vedugnsbakad pizza på fredag och middag på lokal restaurang på lördag. Fika och andra måltider betalas separat på våra cykelturer. 

Cykel kan du enkelt boka när du bokar din resa. Svårighetsgrad: God grundkondition och någon form av erfarenhet av att cykla. 

bottom of page