top of page
20220729_161900 (1).jpg
The lake district - a gravel experience SE: Bild

THE LAKE DISTRICT - A GRAVEL EXPERIENCE

Weekendäventyr - 2 nätter   4 600 SEK

Juni 16-18
Augusti 18-20
September 22-24

Svårighetsgrad: God grundkondition och någon form av erfarenhet av att cykla. 

Minimum 6 deltagare, max 8.

Kom och vår lokala guide sällskap under en weekend av makalös cykling på lantliga vägar i ett fantastiskt landskap. I norra Dalsland får du uppleva kulturlandskap, cykla längs sjöar och genom djupa skogar, rullande kullar genom vackra torp. Du bor på det omåttligt populära Nordic Refuge B&B där du får uppleva lugn och ro i en miljö fylld av skandinavisk design och smakfullhet. Service, frukost och värdskap i toppklass och allt i en hållbar förpackning. 

Under helgen får du uppleva kultur, konst, sevärdheter, fika i toppklass längs vägen genom det vilda Dalsland. Vi är övertygade om att du får nya bekantskaper, härliga möten och minnen att ta med sig vidare i livet. Leenden, lungor fyllda av frisk luft och samtidigt muskler som gör sig påminda efter att ha avverkat ett antal av norra Dalslands bitiga backar. Är vädret varmt stoppar vi vid lämplig sjö för att doppa fötterna eller varför inte hela kroppen. Vila på torrt gräs under en värmande sol och lyssna på ljudet av vinden i trädkronorna. Vi är här för att uppleva och det får ta tid. 

Vi cyklar ca 1-2 timme på fredag efter att ni checkat in. På lördag och söndag är vi ute mer eller mindre hela dagen och upplever landskapet tillsammans. 

I priset ingår:
- Gravelcykel med GRX växelgrupp.

- 2 nätter i dubbelrum med frukost och linnen. 

- 3 turer med lokal guide.

- Middag på fredag och lunch på lördag. Fika och andra måltider betalas separat på våra cykelturer. 

The lake district - a gravel experience SE: Service
The lake district - a gravel experience SE: Pro Gallery
bottom of page