top of page
20220810_180321.jpg
Midweek Gravel Exploring SE: Bild

MIDWEEK GRAVEL EXPLORING

Tisdag till torsdag is fantastisk miljö på vackra Baldersnäs Herrgård och längs de vackra dalsländska grusvägarna till dolda smultronställen.  
 

4-6:e juli
18-20:e juli
8-10:e aug 

6 250 SEK

min 6, max 12 

Ta följe med vår lokala guide och upptäck dolda smultronställen i den vilda dalsländska naturen. Cykla på de bästa småvägarna och upplev fantastiska gravelrutter. Ta ett snabbt dopp i en sjö och låt resan få ta tid - upplevelsen står i centrum och vi har inte bråttom. Tre dagar med aktiviteter för dem som är intresserade av en ny upplevelse i sadeln - att cykla gravel!


Turerna är anpassade efter gruppen och vi fokuserar på att uppleva delar Dalsland tillsammans i fantastisk miljö och sällskap. Fika och kaffestopp är självklart viktigt och det stannar vi gärna för en gång extra. Planen är att vara ute från ca kl 9 till 16 inklusive stopp, upplevelser och lunch. 

Du bor på vackra Baldersnäs Herrgård som ligger på en halvö som sträcker sig ut i Laxsjön. Trädgårdar, fält, vandringsled och bastu - det finns något att uppleva även när du klivit av din cykel. 

Priset inkluderar:

  • Guide i 3 dagar.

  • 2 nätter inkl frukost på Baldersnäs herrgård. Plats i dubbelrum men singelrum kan bokas till. 

  • En 3-rätters middag på tisdag kväll.

  • 3 dagars hyra av gravelcykel levererad till Baldersnäs.

Midweek Gravel Exploring SE: Tjänster
Midweek Gravel Exploring SE: Pro Gallery
bottom of page