top of page
Foto Daniel Breece - tre cyklister på grusväg med gröna ängar i bakgrunden

UPPTÄCKARTUR MITT I VECKAN

6-8:e aug 

4 490 SEK

Du bor på vackra Baldersnäs Herrgård som ligger på en halvö som sträcker sig ut i Laxsjön. Trädgårdar, fält, vandringsled och bastu vid sjön - det finns något att uppleva även när du klivit av din cykel. Köket är känt för sina fina lokala råvaor och fantastiska rätter.


På dagarna tar du följe med vår lokala guide för att nyfiket utforska Dalsland. Hitta dolda smultronställen i den vilda dalsländska naturen, andas den friska luften, ta in alla dofter och känn en intensiv känsla av frihet. Upplev fantastiska gravelrutter längs glittrande sjöar, djupa skogar och öppna fält och klassisk svensk fika på lokala caféer. Ta ett snabbt dopp i en sjö och låt resan få ta tid - upplevelsen står i centrum och vi har inte bråttom. Tre dagar med aktiviteter för dem som är intresserade av en ny upplevelse i sadeln - att cykla gravel!


Turerna är anpassade efter deltagarna och vi fokuserar på att uppleva Dalsland tillsammans i fantastisk miljö och sällskap. Lunch på tisdag och onsdag förläggs till restaurang längs vägen och chansen är stor till lokala specialiteter.

Priset inkluderar:

  • Guide 2 dagar + ruttförslag 1 egen dag.

  • 2 nätter inkl frukost på Baldersnäs herrgård. Plats i dubbelrum men singelrum kan bokas till. 

  • Två 3-rätters middagar.

  • Gott om tid för att själv ta del av de vackra omgivningarna och koppla ner/av. 

Lämplig cykel bokar du enkelt till under bokningen. Alla våra cyklar fungerar bra till detta paket, även elcyklar.

bottom of page