top of page
20220810_180321.jpg
Midweek Gravel Exploring SE: Bild

MIDWEEK GRAVEL EXPLORING

Tisdag till torsdag is fantastisk miljö på vackra Baldersnäs Herrgård och längs de vackra dalsländska grusvägarna till dolda smultronställen.  
 

4-6:e juli
18-20:e juli
8-10:e aug 

4 850 SEK

min 6, max 12 

Ta följe med vår lokala guide och upptäck dolda smultronställen i den vilda dalsländska naturen, ta in alla dofter och känn en intensiv känsla av frihet. Cykla på de bästa småvägarna och upplev fantastiska gravelrutter längs glittrande sjöar, djupa skogar och öppna fält. Ta ett snabbt dopp i en sjö och låt resan få ta tid - upplevelsen står i centrum och vi har inte bråttom. Tre dagar med aktiviteter för dem som är intresserade av en ny upplevelse i sadeln - att cykla gravel!


Turerna är anpassade efter gruppen och vi fokuserar på att uppleva delar Dalsland tillsammans i fantastisk miljö och sällskap. Fika och kaffestopp är självklart viktigt och det stannar vi gärna för en gång extra. Planen är att vara ute från ca kl 9 till 16 inklusive stopp, upplevelser och lunch. 

Du bor på vackra Baldersnäs Herrgård som ligger på en halvö som sträcker sig ut i Laxsjön. Trädgårdar, fält, vandringsled och bastu - det finns något att uppleva även när du klivit av din cykel. 

Priset inkluderar:

  • Guide i 3 dagar.

  • 2 nätter inkl frukost på Baldersnäs herrgård. Plats i dubbelrum men singelrum kan bokas till. 

  • En 3-rätters middag på tisdag kväll.

  • 3 dagars hyra av gravelcykel levererad till Baldersnäs.

Midweek Gravel Exploring SE: Tjänster
Midweek Gravel Exploring SE: Pro Gallery
bottom of page