top of page

GAMMELGÅRDENS VANDRARHEM

20230511_173403.jpg
Press_3.jpg
Rum 2.1.JPG

Gästinformation

Vi har kortfattat samlat information om ditt boende här. Mycket info finns på ditt nyckelkuvert men här kan du läsa mer om in- och utcheckning, kök, dusch, WC, städning och annan gästinformation som är viktig under din vistelse.

Du kan också mejla, sms:a eller ringa oss om du har frågor. 

Möt Bengtsfors yngsta vandrarhemsvärd

På Gammelgårdens vandrarhem blir Saga ett välbekant ansikte för sommarens gäster. Hon kommer att finnas på plats vissa tider på dygnet bl.a för incheckning och förbereder även för er som kommer lite senare på kvällen. När Saga är ledig kliver lillebror Max in och tar emot er gäster. Har du frågor eller funderingar om boendet så är du välkommen att höra av dig.

Boka hemtrevligt boende med stor frihet

Vår ambition är att skapa en hemtrevlig och avslappnad atmosfär för er gäster. Vår vision är att erbjuda ett prisvärt och smidigt alternativ för er som vill bo bra och samtidigt ha stor frihet med tillgång till kök för egen matlagning.

Frukost och bäddset ingår i priset efter bokning 1:a juli. Städning kan beställas efter bokning och betalas på plats.

20230529_155858.jpg
pojke i hopptorn på brygga.jpg
20220828_132747.jpg

Cykelanpassat boende

Vi är experter på cykling i Dalsland och ingen kan gravel bättre än vi. Vi vet också vad du som cyklist har för behov och kommer att erbjuda tillgång till tvätt och verktyg samt cykelförvaring i mån av plats. Dessutom finns möjlighet att hyra cyklar av olika sorter på vandrarhemmet, bland annat el-cyklar.

Nära till bad och andra aktiviteter

Utbudet av spännande utflyktsmål är stort och oavsett om man vill vandra, bada, cykla eller uppleva sevärdheter och kultur är det nära till allt från Gammelgårdens vandrarhem. På samma tomt finns också västra Sveriges största friluftsmuseum!

Gruppbokningar

Vi lämnar gärna prisförslag till föreningar, klubbar, företag och andra grupper som letar gemensamt boende. Självklart kan vi också hjälpa till med att hitta aktiviteter till er under vistelsen här i Dalsland.

Vandrarhem: Tjänster
bottom of page