top of page

GÄSTINFORMATION

Hittar du inte dina svar nedan? Ring 070-6807811

Hotel Key

IN- OCH UTCHECKNING

Vi har personal på plats för incheckning mellan kl 15-18. Skulle det vara obemannat kan du hämta din nyckel och information i vår incheckningslåda vid entren till det gula huset. Koden till lådan får du via sms eller meddelande på booking.com.

Utcheckningstid är 9:30-10:30. När du checkar ut lämnar du din nyckel i lådan märkt "Checking out". 

Vit duvet

SÄNGKLÄDER

Sängkläder ingår för alla som bokat efter 1:a juli, för övriga kan det köpas till och kostar 90 kr/person. 

Det är inte tillåtet att använda sängarna utan sängkläder eller med bara en sovsäck. Om du vill använda en sovsäck måste du också ha ett lakan under. 

Tvål

DUSCH OCH WC

I det gula husets källare finns 5 st duschar och 2 st WC. Nyckel till källaringången har alla som bor på vandrarhemmet oavsett byggnad. Håll rent i duschutrymmen och skrapa bort ev vatten med skrapan. Ta också en extra titt innan ni lämnar så ni inte glömt t ex handduk eller hygienartiklar.

Matsal 1_edited.jpg

KÖK, MATSAL OCH FRUKOST

Frukost ingår för alla som bokat efter 1:a juli, för övriga kostar det 60 kr/person. Frukost serveras i gula huset mellan kl 8-9. 


Vill man laga egen frukost eller andra måltider finns fullt utrustade kök med matplats där du själv kan ha dina matvaror. Alla har tillgång till köket så vi visar varandra respekt genom att hålla rent när vi använder det.

Boende i gula huset använder det köket medan boende i bodar och bruna huset använder köket i det bruna huset. 

Städtillbehör

STÄDNING

Vi vill påminna om att detta inte är ett hotell utan ett vandrarhem. Alla gäster ska själva städa sina rum innan utcheckning. Städmaterial finns i städskåp i köken i Gula och Bruna huset. Tänk också på att göra rent i kylskåp och kök/spis om du haft egna varor och lagat mat. Om du hyrt sängkläder så ska de vikas ihop och placeras på sängen. 


Städning kan också köpas till för 200 kr/rum.

bottom of page