top of page
20220807_190852_edited.jpg
IMG_20220606_222531_863_edited.jpg
IMG_20210702_091632.jpg
Zwifters IRL Meetup: Nyheter och uppdateringar

ZWIFTERS IRL MEETUP

Den 3-5 juni lämnar vi Watopia och Makuri för en helg med möten IRL! Dags att kliva upp ur källaren och cykla ute tillsammans! Zwift är grymt kul och utvecklande men inget slår cykel utomhus när den svenska sommaren är på ingång. Välkomna ut och byt dropouts mot punkteringar och kedjebrott :-) Anmäl dig till 3 dagars cykling och cykla de guidade turer du vill. Det blir mtb, gravel och landsvägscykling i varierande former. Kan vara ett utmärkt tillfälle att ladda för Vätternrundan eller andra långlopp.

3 dagar  1095 kr

OBS! Du måste ha en profil på Zwift för att anmäla dig.  

Lördag
10:00  MTB social ride ca 1,5 h
13:00  Gravel social ride ca 1,5 h
16:00  Landsväg social ride ca 1,5 h

19:00  Grillkväll på puben (mat ingår i anm. avg)

Söndag
09:00  Sunday Grand Fondo ca 8 mil gravel.
10:00  MTB långtur blandat stig och grus 5-6 mil

15:00  Valfri aktivitet som t ex lerduveskytte, zipline, höghöjdsbana mm på Dalslands Aktiviteter.

Måndag
10:00  Landsväg ca 10 mil där vi bland annat avhandlar akvedukten i Håverud och Not Quite med bageriet Brukets Godaste i Fengersfors innan vi åter landar på campingen och avrundar eventet.

Eftersom det är vanligt att många av oss har flera cyklar och regelbundet varierar cykel så har vi lagt upp eventet med aktiviteter av olika typer. Mest nytta av helgen får den som har med minst två typer av cykel med sig. På lördag blir det tre sociala pass på olika underlag med lugnt prat-tempo. Är man en van cyklist kommer man att orka vara med på alla tre, men man väljer själv vilka och hur många man vill delta i. Hög sannolikhet att det blir stopp för en glass eller fika under nåt pass. Lördagen avrundas med gött häng och grillkväll på campingens pub (mat ingår i anmälningsavgift).

Under söndagens pass kommer det bli lite zwift-känsla då vi lägger in Stravasegment där man får FTS poäng som vi räknar ihop vid dagens slut. Ära och rätten att skryta står på spel! Söndag bjuder också på möjligheten att utmana varandra på andra äventyr genom spännande utmaningar på Dalslands Aktiviteter (frivilligt och bokas som tillägg). 

Lokala guider leder alla pass och vid god tillgång så kommer de långa passen att delas in i två grupper med lite olika fart. De långa passen innefattar också planerade stopp för fika/lunch men man kan behöva extra energi med sig under turen också. Möjlighet till gpx-filer till vissa pass kan ordnas under lördagen. 

Vi kommer att utgå från Laxsjöns camping där man kan ställa husvagn, husbil, tälta eller hyra rum samt stuga. Med din bokning får du 10% rabatt hos Laxsjöns Camping! Det finns även andra boendeanläggningar i närheten som kan passa t ex hotell. För dig som kanske vill testa gravel och hyra en cykel så får man efter bokning 25% rabatt på hyrcyklar under detta event.

Zwifters IRL Meetup: Service
Zwifters IRL Meetup: Pro Gallery
bottom of page