AKTIVITETER OCH EVENT

20220729_151220.jpg

GUIDADE TURER

Under sommaren kan du anmäla dig till en guidad tur på Dalslands vackra vägar. Vi byter ofta ort för att få med olika delar av Dalsland.

Kom och häng med oss på något av det bästa Dalsland har att erbjuda till gravelcyklisten. Härliga vägar, vacker utsikt och trevligt sällskap. Ta med din egen cykel eller så kan du med fördel hyra av oss, alla våra cyklar passar dessa event! Läs på varje event vilken cykel som rekommenderas.

GRAVEL GRINDER

1-2 pers: 2 150 kr/pers

3-4 pers: 1 490 kr/pers

5-6 pers: 1 250 kr/pers

Tillsammans med en lokal guide upptäcker ni delar av Dalsland ni aldrig tidigare sett. Ta ett svalkande dopp i det rena vattnet och låt resan få ta tid.  En tvådagars aktivitet för den lite mer vane cyklisten och beroende på erfarenhet kan det avverkas mellan 4-12 mil per dag. Vi kan utgå från flera destinationer i Dalsland där ni övernattar.

  • 2 dagars personlig guide

  • Fika och lunch i två dagar

  • Individuell anpassning

  • Vi möter upp på ert boende

OBS! Boende och cykelhyra ingår ej. 25% rabatt erhålls på cykelhyra. Kontakta oss för att planera er resa och tillgång på cyklar.

IMG_20220518_183630.jpg
Dalsland Gravel 1.jpg

DALSLAND GRAVEL RACE

15:e oktober 2022

I sprakande höstfärger går årets Dalsland Gravel Race av stapeln. Vi är med som arrangör tillsammans med Camp Dalsland och det kommer bli ett fantastiskt event med härlig inramning och skön stämning! Man kan välja mellan 70 och 140 km av fantastiska vägar och rejält med höjdmeter.

Mer information om tävlingen och banan hittar du på campdalsland.se.


Om du är snabb hinner du boka någon av våra exklusiva gravelcyklar som gör upplevelsen ännu bättre!

FÖRETAGSEVENT

Halvdag 990 kr/pers exkl moms

Heldag 1 390 kr/per exkl moms 

Sommaravslutning inför semestern eller kickoff inför hösten? Eller behöver ni bara hitta på nåt kul tillsammans utanför arbetstid? 

  • Cykelhyra inkl hjälm

  • Fika och lunch (+ em fika heldag)

  • Uppdrag och aktiviteter enl ök


Ta tidig kontakt för att säkerställa tillgång på cyklar och guide samt aktivitetsledare.

20220801_143615.jpg
IMG_20220613_151157.jpg

SKRÄDDARSYTT

Enligt offert

Med cykeln som bas kan vi erbjuda en bred variant av aktiviteter och upplevelser. Vi kan också kombinera cykling med andra aktiviteter som du hittar i Dalsland. Kanske är ni ett kompisgäng som vill hitta på något unikt eller ett företag som vill blanda grupputveckling med att uppleva naturen. Tveka inte att ta kontakt, vi är öppna för alla möjliga bra eller mindre bra idéer. Tillsammans hittar vi nåt som ger er ett minne för livet.